CAZARI ON LINE

 


'

              FACEBOOK

 

Termeni de utilizare

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.uivatur.ro 


Toate informatiile continute in site-ului www.uivatur.ro sunt proprietatea Agentiei de Turism  sau a partenerilor la care aceasta este afiliata. Orice folosire a informatiilor continute de site fara acordul proprietarilor reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor. 


Acceptarea Termenilor si Conditiilor
Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in nici un fel. 

Conditiile Furnizorilor de Servicii Turistice
Orice rezervare efectuata va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare si va intra in vigoare contractul de prestari servicii. Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice. Termenii si conditiile diferitilor furnizori se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site. Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura: unele hoteluri / vile pot colecta diferite taxe locale. La momentul navigarii dvs. in Site, veti putea observa referiri catre diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni dar va rugam sa luati legatura cu agenti nostri telefonic sau prin email pentru detalii complete. Unele dintre serviciile prezentate pe www.uivatur.ro sunt oferite direct de catre Furnizorii la care agentia online www.uivatur.ro  este afiliata si se contracteaza si achita direct la acestia daca este cazul. In aceste cazuri sunt valabile Termenii si Conditiile impuse de Furnizorii respectivi. Responsabilitatea fata de turist o are Furnizorul la care se contracteaza serviciul. Comunicatia cu Furnizorii internationali se face in limba impusa de acestia. In cazul in care doriti ca agentia www.uivatur.ro sa medieze relatia dintre dvs si Furnizor va rugam sa ne contactati inainte de contractarea serviciilor. 

Anulari / Modificari
In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa in scris Agentia de Turism www.uivatur.ro despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni. In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), ne rezervam dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. 

Plata
Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat. In functie de termenii si conditiile impuse de Furnizori, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Agentiei, a Furnizorului sau a reprezentantului acestuia dupa caz. Agentia va ofera posibillitatea de a achita cu Carte de Cred (Card) in agentie (fizic prin POS) sau prin telefon, fax sau email folosind serviciul de Preautorizare.

Agentia de Turism sau Furnizorul de servicii nu isi asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate. 

Utilizarea Site-ului
www.uivatur.ro nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini. www.uivatur.ro nu garanteaza ca Site-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi. 

Obligatiile utilizatorului
Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita): 
- responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs .
- aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice
- garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei
- neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.
- Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.