Termeni de utilizare

 

ART 1. TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE 
Acceptarea termenilor si conditiilor reprezinta un contract de vanzare-cumparare incheiat intre Client si SC Gecor  SRL, in calitate de detinator al site-lui si implicit al magazinului virtual, care se va numi in continuare Vanzator. 

Datele Vanzatorului: 
SC Gecor  SRL, Str. Matei Corvin, nr 100, , Oradea, jud. Bihor
CUI-RO 250693551,  Nr. la Registrul Comertului J05/164/2009
Adrese e-mail: office@textileromania.ro


Acest contract de vanzare intre Client si Vanzator creaza drepturi si obligatii reciproce in sarcina ambelor parti. 

Vanzatorul isi asuma dreptul de a realiza modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare, de aceea recomandam sa cititi cu atentie de fiecare data pentru a vedea conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

ART 2. CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de VANZATOR numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice, etc. Vanzatorul se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale decat in cazul solicitarilor organelor de control abilitate. 

ART 3. PROMOTII SI CONCURSURI

Vanzatorul isi stabileste singur regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Vanzatorul nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila. 

ART 4. MINORI

Vanzatorul nu vinde produse care sa fie cumparate de catre minori. Daca sunteti minor si accesati site-ul si doriti achizitionarea unor produse, rugati parintii sau tutorele legal sa confirme comanda. Atentie, in cazul unor comenzi trimise de catre minori, parintii vor fi responsabili pentru acceptarea comenzii !!! 

ART 5. GRESELI DE TIPARIRE
 
In cazul unor greseli de tiparire vis a vis de pret sau de detalii tehnice, Vanzatorul se obliga sa anunte Clientul care a comandat produsul in cel mai scurt timp si sa restituie acestuia banii in cazul in care nu s-a efectuat livrarea. In cazul in care livrarea a fost facuta si Clientul doreste returnarea produsului, aceasta se va face pe cheltuiala Vanzatorului si de asemenea va fi restituita contravaloarea produsului. 

ART.6. CONFIRMAREA COMENZII-INCHEIEREA CONTRACTULUI

Confirmarea comenzii de catre Client reprezinta implicit si acceptarea conditiilor si termenelor din contractul de vanzare cumparare. Data contractului este data confirmarii comenzii iar produsele trec in proprietatea Clientului in momentul platii integrale a comenzii.

ART 7. PROCEDURA DE COMANDA
 
Toate produsele ce se doresc a fi achizitionate se vor pune in cos. 
La terminarea comandarii tuturor produselor dorite se finalizeaza comanda, se introduc datele personale si se confirma prin: 
- Email de confirmare: dupa trimiterea comenzii Clientul va primi un email de confirmare cu produsele comandate si datele sale. 
- Contact telefonic: Clientul poate fi contactat telefonic de catre un operator al Vanzatorului pentru a stabili impreuna detalii legate de plata si livrare. 

ART 8. PLATA

Plata se realizeaza astfel: 
1. Pentru Persoane fizice si juridice plata se face conform variantelor de plate expuse in formularul de comanda , din cadrul magazinului virtual. Aceste modalitati vor putea fi schimbate de Vinzator fara un anunt prealabil. 

Banca – Transilvania, Oradea 
Cont: IBAN-RO74 BTRL 0050 1202 K442 73XX 

ART 9. LIVRAREA: MODALITATI SI TAXE
 
- Modalitati de livrare: modalitatile prezentate in formularul de comanda din cadrul magazinului virtual, sau un alt serviciu de curierat pentru care Clientul poate opta separat. 

Termenul de livrare este intre 2 si14 zile pentru produsele aflate pe stoc care platesc ramburs. Taxa de transport este suportata de catre Vanzator pentru comenzi mai mari de 1500 RON fara TVA, iar pentru comenzi sub 1500RON, se achita de catre Client si se include in valoarea facturii sau se plateste la curier.

 ART 10. RETURNAREA SAU REFUZAREA MARFII 
Vanzatorul garanteaza ca produsul primit este cel a carui poza este expusa pe site si corespunde caracteristicilor. Puteti solicita detalii suplimentare inainte de comanda. Produsele comandate nu pot fi returnate decat in cazul in care sunt defecte. 

Refuzul nejustificat de receptie a bunurilor comandate de catre Client si implicit a efectuarii platii catre companie da dreptul acesteia sa solicite de la Client repararea tuturor prejudiciilor cauzate, inclusiv plata beneficiilor de care compania a fost lipsita. 

ART 11. GARANTII

Garantiile produselor sunt cele eliberate de producatori si difera pentru fiecare grupa de produse, avind termene de garantie conform legii. Pentru eventualele probleme ivite in timpul garantiei, respectati indicatiile din certificatul de garantie. 

ART 12. LITIGII

Orice litigiu se va incerca a se solutiona pe cale amiabila, prin intelegere intre parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se va solutiona in instanta de catre judecatoria de pe raza teritoriala a Vanzatorului.